FAVORİ LİSTEME EKLE MÜDAVİM OL
0

Bütçe : Hesaplı

Açık Alan Rezervasyon Meze Dolabı İnternet Kredi kartı Müzik Yayını Klima Manzara Vale Maç Yayını Otopark Canlı Müzik Tv

Ahtapot Restaurant

İstanbul / Beşiktaş / Merkez

Sinan Paşa Mah. Köyiçi Cad. Kilise Meydanı Balık Pazarı No: 2/B Beşiktaş / İstanbul
Telefon : 02122619148
Cep Telefonu : 0533 389 17 15
http://ahtapot.besiktasport.net/

Ahtapot Restoran 1996 yılından bu yana Beşiktaş Balık Pazarı'nın yanında mütevazi bir şekilde müşterilerini ağırlıyor. 1960 dönemi Türk filmlerinde gördüğümüz meyhaneleri anımsatan, geniş ve ferah bir holü olan Ahtapot'un menüsü de zengin. Mevsiminde, istediğiniz balık çeşitlerini bulabileceğiniz bir yer burası. Hemen yanındaki balık pazarı, seçenekleri de artırıyor. Rasim Usta'nın iddialı olduğu balık yemekleri arasında hamsi kuşu, balık köftesi ve karides güveç ilk sıralarda... Salatalar arasından da mekana özel ‘Ahtapot Salatası’ öneriliyor. Siparişlere gelene kadar yapacağınız şey masanızda bulunan soğuk mezelerle oyalanmaktır. Rakınızı yudumlarken sokaktan gelip geçeni seyretmek ve balık pazarına yakın olmak isterseniz Ahtapot iyi bir seçenek.

Ahtapot Restoran Müdavimlik Testi Yanıtları:

1) Meyhane hangi semtte?

Cevap: Beşiktaş

2) Meyhane kaç kattan oluşuyor?

Cevap: 1

3) Hangi mezesiyle meşhurdur?

Cevap: Atom

4) Masa örtüleri ne renktir?

Cevap: Mavi

5) En ünlü tatlısı nedir?

Cevap: Sıcak tahinli helva

6) Şef garsonunun adı nedir?

Cevap: Cevdet

7) Mekanda müzik var mı?

Cevap: CD'den müzik var

8) Meze ustası nereli?

Cevap: Tokat

9) Meyhane kaç yılında kurulmuştur?

Cevap: 1977

10) Özel soru: Bir zamanlar komi olarak çalıştığı Ahtapot’un, bugün ortaklarından biri olan kişi kimdir?

Cevap: Ahmet Aladağ