FAVORİ LİSTEME EKLE MÜDAVİM OL
0

Bütçe : Hesaplı

Açık Alan Rezervasyon Meze Dolabı İnternet Kredi kartı Müzik Yayını Klima Manzara Vale Maç Yayını Otopark Canlı Müzik Tv

Benusen Meyhane&Restaurant Kadıköy

İstanbul / Kadıköy / Caferağa

Caferağa Mh. Neşet Ömer Sokak No: 18-20/1-2 Kadıköy, İstanbul
Telefon : 02163388418
Fax : 0216 330 99 99
http://www.benusen.com.tr/s/1-benusen_restaurant.html

Benusen Restaurant; işletmecilerinin deneyimlerini misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak ve mutlu uğurlamak için birleştirmiştir.

Kadıköy sokaklarının kalabalığından, Benusen Restaurant’a adımınızı attığınız anda başlar evsahipliğimiz. Güleryüzlü personelimiz karşılar sizi sanki restaurantımızda tadacağınız lezzetlerin, dinleyeceğiniz müziğin, geçireceğiniz neşeli ve keyifli saatlerin habercisi gibi.

Dekorasyon, keten örtülü masalar, misafirlerine hizmet etmeyi bekleyen mutfak ve servis personeli; doğru adreste olduğunuzu kanıtlar. Açılır tavanı ile de havadar bir atmosfere sahip Benusen’de özel davetlerinize de evsahipliği yapılmaktadır.

Cuma ve cumartesi gecesi 5 kişilik saz üstadının icra ettiği fasıl eşliğinde daha da keyifli saatler geçirebileceğiniz huzurlu bir mekan.

Akdeniz ve Türk mutfağının örneklerinin sunulduğu Benusen Restaurant’ta; 30 çeşidi aşan mezeleri, lezzetli ara sıcakları, seçiminize bağlı et, tavuk ve balık alternatiflerini bulabilirsiniz.

Benusen Restaurant Müdavimlik Testi Yanıtları:

1) Meyhane hangi semtte?

Cevap: Kadıköy

2) Meyhane kaç kattan oluşuyor?

Cevap: 2

3) Hangi mezesiyle meşhurdur?

Cevap: Şefin spesiyali

4) Masa örtüleri ne renktir?

Cevap: Krem ve kahverengi

5) En ünlü tatlısı nedir?

Cevap: İrmik tatlısı

6) Şef garsonunun adı nedir?

Cevap: Ali Haydar

7) Mekanda müzik var mı?

Cevap: Fasıl

8) Meze ustası nereli?

Cevap: Sivas

9) Meyhane kaç yılında kurulmuştur?

Cevap: 1973

10) Özel soru: Benusen'in anlamı nedir?

Cevap: Farsça "Ben ve sen"